I weekenden havde jeg min debut som “madlaver” ved et høstmarked hvor jeg lavede mad og kager. På et tidspunkt kom en af de piger der hjalp mig løbende med en cookie i hånden, hun ville vide om jeg havde en opskrift hun måtte få, for hendes mor kunne ikke tåle gluten hun ville vildt gerne lave de cookies til hende for hun synes de var helt vildt gode. Det var jo simpelthen så sødt at jeg jo var nød til at ligge opskriften op så hun kunne finde den og lave lækre cookies til sin mor 😍

Du skal bruge:

225g smør

200g Sukker

2 æg

480g Mel ( Til glutenfri bruger jeg https://www.okologisk-supermarked.dk/shop/hvidt-mel-glutenfri-34802p.html , men det er lige gået op for mig den ikke er øko, så jeg vil da prøve at lege med en mel blanding selv og så vil jeg med glæde dele den hvis jeg rammer noget godt)

60g Majsmel

salt ca. en knivspids

0.5 tsk Vaniljepulver

Syltetøj, hvilken som helst, hindbær, blåbær, jordbær, appelsin, abrikos osv.

forvarm ovnen til 190 grader.

Start med at piske smør og sukker hvidt og tilføj et æg ad gangen, vent med næste til det første er blandet helt i.

Sigt mel, majsmel, salt og vanilje sammen og tilføj det til massen. Ælt det hele godt sammen og stil på køl ca. 30 min (ikke strengt nødvendigt).

Form til kugler ca. 2cm i diameter. Pres et hul i midten med en tommelfinger, lav et godt dybt hul og fyld det med din yndlings syltetøj.

bages ved 190gr i 10 min. lad køle helt og nyd dem med dem du holder af, eller helt selv. 😋

Tril kugler.
Tryk hul.
Fyld med syltetøj.
Bag og Nyd.