Kære læser
En gang troede jeg det var nemmere hvis jeg bare gemte mig lidt væk, hvis jeg ikke helt viste mig og tonede ned for mine holdninger og tanker. Jeg troede det var bedst hvis jeg gjorde en indsats for at passe ind ved at fortælle hvide løgne om hvad jeg kunne li af fx musik, bøger, tv osv..
Men sandheden er det er det overhovedet ikke, det er skide svært og skide hårdt, det kræver rigtig meget af en at holde n facade oppe og det med at ligge bånd på ens naturlige reaktioner på ting er også enormt drænene i længden, jeg vidste ikke at det var noget af det der gjorde mig stresset, men det har vist sig at være sandt.

Når man viser sig selv autentisk risikere man at møde folk der ikke kan lide det man er og det kan godt være hårdt, men det er intet i forhold til at kæmpe for andre accept og stadig ikke opnå den. Min erfaring er også at hvis man prøver for hårdt på at få andre til at kunne lide en så kan det mærkes og de vil på sigt heller ikke kunne lide den facade man stiller op..

At vise sig selv autentisk er nemt og let og føles rart og hvis man møder folk der ikke kan lide den man er kan være helt sikker på at det er et forhold man ikke går glip af, men kan være glad for ikke at skulle bruge tid og energi på… Det er drøn hårdt at gemme sig, så tag den lette vej og vis verden hvem du er, der er med garanti nogen der elsker dig for den du er..

Kærligst
Marie