Kære læser.

I går snakkede jeg med en højt elsket veninde og vi snakkede vidt og bred som altid og kom bla. ind på hvad det er der holder os tilbage fra at gøre de ting i livet der føles rare.

Det er en samtale jeg har haft mange gange før og med mange andre, men der var noget ved denne der var enormt powerful, noget der gjorde at den virkelig landende hos mig som en sandhed. Vi snakkede om hvordan at det var nemt og trygt at gøre som man plejer, selv om det ikke føles rart, selv om man faktisk levede et liv i frygt og vi reflektere lidt over at hvis man vælger at gøre det man mærker ens hjerte skriger efter, så skal man investere enorme mængder tillid i sig selv og processen og man skal være villig til gentagende gange at give slip på frygt, tvivl, afmagt og plejer.

Jeg oplevede en aha omkring årsagen til min egen tilbageholdenhed fra fx at skrive her og mærkede at jeg i lang tid havde arbejdet effektivt og intensivt på at blive klar, jeg havde trænet mig selv i tillid, udholdenhed og mod,  for det er ikke bare noget man har det er muskler der skal oparbejdes og trænes som alle andre og hvis det skal lykkedes for en at gennemføre sit inderste ønske er det vigtigt man bruger tiden på at træne også før man går i gang. Jeg har taget tilløb til at dele mine tanker flere gange, men hver gang oplevet en mur og jeg kunne mærke en sandhed i at det ikke var fordi det jeg gjorde var forkert eller jeg var dårlig til det, jeg var bare ikke klar, jeg havde et brændende ønske, men glemte at se vigtigheden i forberedelsen… Det tror jeg rigtig mange gør, hvis ikke det er en stillet opgave sort på hvidt, og det pludselig er noget vi skal bruge vores følelser, tanker og vaner til at forberede, så bliver det uvant og betragtes som irrelevant, men det er det bestemt ikke!

Så det jeg fik ud af denne smukke samtale med denne smukke kvinde var at jeg for første gang rigtig kunne høre “du skal ikke lade plejer styre dit liv” og så denne dejlige følelse af “jeg er klar nu”, jeg kunne mærke at jeg nu havde øvet mig længe nok og jeg var klar til at investere den nødvendige mængde tillid som det kræver at vælge sig selv og sine drømme, jeg bliver aldrig færdig med at træne, for styrke kræver vedligehold, men nu er jeg klar at gå i gang.

 

Har du nogenside oplevet at vide noget var rigtigt for dig, men ikke lige nu og hvad gjorde du for at blive klar? 

Og har du prøvet det at høre en besked om og om igen med rigtigt “høre” den når du var klar til at bruge den?

Smid dine tanker her under, så kan vi måske få en god samtale om livet ud af det…

 

Kærligst

Marie