Kære læser,

Nogle dage vil det vigtigste man kan gøre være ingenting. Der skal være tid og plads til at hvile, for uden hvile brænder man ud og hvis det sker laver man først en masse intet.

Jeg hørte på et tidspunkt denne fine måde at se det på.

Man trækker vejret ind for at puste det ud og ingen af de to kan undværes. det gav så god mening for mig for selvfølgelig skal vi trække vejret ind, ellers kommer der jo ikke ilt til kroppen, men hvis vi ikke ånder ud er der jo aldrig plads til ny luft.

jeg følte mig motiveret til at skrive om dette idag fordi jeg har haft en af de der dage hvor jeg ikke rigtig har nået det jeg troede jeg gerne ville fordi min krop havde brug for en pause og eftersom jeg ikke har husket at planlægge en pause, så tog den en selv, men (og du kender garanteret denne følelse) jeg har ikke lavet noget hele dagen og det var det jeg havde brug for, men som dagen er ved at nå sin ende føler jeg ikke jeg har nået noget OG jeg føler ikke jeg har slappet af. Dette tossede tilfælde opstår fordi jeg hele dagen har tænkt på tre ord jeg prøver at afskaffe fra min verden “Skal, Skulle og Burde”. Når man kommer til at falde i “skal, skulle og burde”-fælden får man intet ud af det man laver uanset om det er aktivt eller afslappende, i stedet for at være til stede i det man laver og nyde det man er ved, befinder man sig i en drømme/marridts verden hvor intet nogensinde er godt nok.

kan man så gøre noget ved det?

ja, hvis man er vågen nok og fanger sig selv i det kan man tage et aktivt valg om enten at blive helt til stede i det man er ved eller helt at ændre sin tilstand og beslutte sig for at lave noget andet i en periode for så at kunne vende helhjertet tilbage på et senere tidspunkt. Hvis man som jeg idag, ikke opdager hvad man har gang i før dagen er gået må man gøre op med sig selv om man har udlevet det behov der var årsagen til limbo-situationen til at state med, i mit tilfælde, har jeg slappet af, i andre tilfælde kan det være at ha brugt dagen på Facebook i stedet for at skrive opgave fordi man havde brug for at se nogen venner og der er mange flere mulighedder.

Har man fået det ud af det man havde brug for, kan man jo være meget bevidst om hvad man ønsker at få ud af næste dag og fik man ikke det ud af det man havde brug for, så sørg for at planlægge tid til at gøre det i morgen eller på et senere tidspunkt så det ikke fejer virkeligheds følelsen væk under benene på en lige foreløbig.

Jeg tror bestemt jeg vil planlægge en times 100% afslapning i morgen og ellers planlægge resten af min dag omkring det og så vil jeg i øvrigt skynde mig ind i seng nu.

Kærligst

Marie